E, to se zove pravi, zdrav rivalitet: Medvedev na sav glas stao u odbranu Novaka Đokovića!

Tema koja je nezaobilazna - vakcinacija tenisera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Danil Medvedev podržao je Novaka Đokovića oko privatnosti kada je u pitanju vakcinacija rekavši da bi to trebalo da bude “privatna stvar”.

Srpski teniser je ranije govorio da ne zna da li će igrati na prvom grend slemu u sezoni u januaru zbog striktnih protokola u vezi sa zaštitom od kovida-19, a takođe, naveo je da ne želi da otkrije da li je primio vakcinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novak bi trijumfom u Melburnu postao rekorder po broju grend slem titula – 21, pošto je sada izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Rus je podržao srpskog asa i rekao da ne želi da otkriva detalje iz svog lekarskog kartona, ali da hoće da igra u Australiji.

– Dopalo mi se šta je Novak rekao povodom toga. On je rekao da je vakcinacija privatna stvar i da ne želi da objavi, a i ja sam odlučio da ne objavljujem medicinske stvari. Što se tiče Australije, tamo će svi videti ko je vakcinisan, a ko nije. Naravno, igrači mogu reći da su povređeni, ali to će biti na reč – rekao je Medvedev, a preneo Eurosport.

– Neću da kažem da li sam vakcinisan ili nisam. Ali želim da igram u Australiji. Pravila su jasna, ako nisi vakcinisan, moraš u karantin dve nedelje – dodao je ruski igrač.

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Danil je osvojio prvu grend slem titulu u karijeri pobedom protiv upravo Novaka u finalu US opena.

– Cilj je da osvojim više grend slem titula, da postanem prvi igrač sveta i da budem u vrhu mnogo godina. Za to treniram i nastaviću tako, čak i sa više posvećenosti. Cilj je da napredujem. Nemoguće je osvojiti sve, niko nije pobedio u 60 uzastopnih mečeva, ali ako dobro igraš, biće pobeda – zaključio je drugi reket sveta.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar