Za sve je kriv kolega: Jasmina napustila idealan posao stjuardese da bi prodavala PRLJAVE ČARAPE

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/jasminepink

Da joj je neko rekao da će zbog prljavih čarapa i nošenog donjeg veša napustiti unosan i atraktivan posao stjuardese, Britanka Jasmina Pink kaže da bi se smejala i pitala bi tog nekog šta je upravo popio da priča takve gluposti.

Jasmina je zaista posle nekoliko godina “u vazduhu” rešila da se “spusti na zemlju”. Lep posao stjuardese koji ju je ispunjavao, zamenila je otvaranjem stranice OnlyFans (samo za punoletne) i to na nagovor kolege koji joj je rekao da tako zarađuje daleko veći novac od posla u avio-kompaniji.

– Koliko god da sam uživala kao stjuardesa, ubijao me je ritam smena od po 12 sati i konstantni problemi sa spavanjem. Posle dve godine ‘lomljenja’, odlučila sam da krenem stopama nekih drugih koje poznajem i otvorim tamo svoju stranicu. Odmah na početku, primetila sam da se muškarci pale na stari donji veš koji sam imala, kao i na čarape – kaže Jasmina za Dejli star.

Jasmina je u međuvremenu promenila ime i na pomenutoj kontroverznoj stranici predstavlja se kao Sofija Grej.

– Dok sam bila stjuardesa, plata mi je bila oko 2.500 evra. Sada u startu prodaje donjeg veša i starih čarapa uzimam minimum 3.000 mesečno i tendencija je da će novac biti sve veći. Pritom ne propagiram ništa ružno i vulgarno, niti se skidam. Samo dajem muškarcima ono što sam koristila. Šta će oni dalje s tim da rade, to je njihova stvar – naglašava Jasmina, odnosno Sofija Grej.



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar