Evo kako je osumnjičeni za ubistvo PREVARIO POLIGRAF: Goran je u uhapšenog Džonića imao najviše poverenja

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Informer

koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju u jednom trenutku je prošao poligrafsko testiranje.

Budući da je Džonić dijabetičar, on nije pogodna osoba za poligrafsko ispitivanje, te je tako uspeo da “prevari poligraf”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goran Đokić, bio je jako nepoverljiv, a od ljudi u u svom okrženju najviše poverenja imao baš u Džonića koji mu je prao kola u kojima je držao sef s parama.

Oni su, prema saznanjima, znali zajedno da popiju pivo i da se druže.

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Goran je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

BONUS VIDEO:Izvor: Blic

Komentari (5)

  1. Zašto mi se čini da je sve nameštaljka?! I to loša... Možda zbog toga što je navod o uvek nosio veliku količinu novca sa sobom, što je navodno radio sam, što su navodno našli 40k Evra, što je ubistvo navodno amatersko, što je navodno hteo da uvuče i sinove. Na kraju će da ude kao sa onom pevačicom što su pokušali muža da uvuku... Kako je ovakva medijska manipulacija mogića?!

    Odgovori

Ostavite komentar