Evo koliko je novca Džonić ODNEO od ubijenih Đokića: Napravio je grešku koja ga je konačno ODALA

Monstruozni zločin je spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Masa Bandjur, Informer

Ubica porodice Đokić bio je surov kada je ubijao Gorana, Gordanu i Lidiju, a kukavički se poneo kada mu je policija zakucala na vrata, pa je pokušao da svali monstruozno ubistvo na rođenog sina.

Kako se saznaje, hladnokrvni monstrum Goran Džonić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se saznaje, ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin, potvrdio je izvor.

Monstrum je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala.

Inace je monstruozni zločin spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa…

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića.

Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice.

Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar