Vučević uputio čestitku naprednjacima: “Najteže je odbraniti osvojeno – slobodu i nezavisnost” (FOTO)

"Zato ne smemo stati, nema pauza, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka danas proslavlja 13. rođendan. Tim povodom na Instagramu se oglasio potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je napisao da “najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno – slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost”.

Vučević je danas sa Milenkom Jovanovom, Marijom Obradović i Aleksandrom Šapićem i predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem i narodnim poslanicima simbolično zasadio 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U ovih 13 godina Srbiji smo predstavili sve ono što našu stranku čini velikom – i snove o veličini, i želje za primenama, i nadanja o jednoj boljoj i snažnijoj zemlji, slobodnoj i bogatoj. Dodali smo na to svakodnevni pregalački rad, tvrdoglavo neodustajanje od ciljeva, nepristajanje na trule kompromise i žestoke političke borbe koje su sve krunisane pobedama – objavio je Vučević na Instagramu.

“Ponosan sam na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina”: Vučić čestitao rođendan SNS (FOTO)

Najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno – slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina, kako je istakao gradonačelnik Novog Sada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)


– Zato ne smemo stati, nema pauza, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, idemo dalje putem uspeha i dizanja naše voljene Srbije na još veći nivo. Puno posla je još pred nama, proslavimo zato danas ovaj naš divni jubilej, a od sutra ćemo opet “zasukati rukave” i sa novom snagom nastaviti. Ponosim se što sam deo ove familije – napisao je Vučević.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar