Počeo da LUDI i postao paranoičan: U “ubistvo na šinama” UMEŠAN još jedan član Belivukovog klana

Zahvaljujući kontaminaciji DNK dokaza, Belivuk i Miljković su oslobođeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, Masanori Yoshida

U ubistvu Vlastimira Miloševića, koje je u javnosti poznato kao “ubistvo na šinama”, umešan je i uhapšeni član koljačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića – Nikola Spasojević Spale.

O ovom informacijama do kojih je došao Objektiv smo već pisali, a temelje se na saznanjima svedoka-saradnika Bojana Hrvatina.

KO JE PUCAO, A KO VOZIO

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Miljković je bio direktan izvršilac tog ubistva prema onome što je policija utvrdila, dok je za volanom bio Veljko Belivuk. Ipak, ograđujem se od ovih podataka jer poslednju reč daje sud – rekao je nedavno Radovanović za Pink.

Podsetimo, za ubistvo Vlastimira Miloševića sudilo se Belivuku, Miljkoviću, ali i nestalom Mirku Kojiću, takođe kumu Mesara Miljkovića. Za Kojića, koji je znatno stariji od Belivuka i Miljkovića, a jedno vreme je zidao zgrade na Zvezdari, postoje indicije da je takođe žrtva ovog koljačkog klana. Posebno ako se zna da se Miljković javno hvalio kako je “kralj pošto je ubio dva kuma”.

Isplivali novi DETALJI o “ubistvu na šinama”: Otkriveno ko je pomogao Miljkoviću u likvidaciji Vlastimira

Zahvaljujući kontaminaciji DNK dokaza, Belivuk i Miljković su oslobođeni.

VOZIO MONSTRUME U RITOPEK

Što se tiče “svežijih” ubistava ovog klana, veruje se da je Spasojević bio direktni učesnik u likvidaciji Nikole Mitića, koji je otet i zatim odveden u “klanicu” u Ritopeku 10. avgusta 2020.

Svedok-saradnik Hrvatin je tokom svojih iskaza nagovestio da je Spasojević bio vozač koji je njega, Srđana Lalića i Miloša Budimira vozio u Ritopek, uz opasku da je reč o “ubistvu o kome još nije pričao”.

“Čulo se kao da BOMBE pucaju”: Komšije Belivukovog “vojnika” uhapšenog zbog ubistva Radojevića u ŠOKU

– Vozio nas je u njegovom “kediju” žute boje. Jednog na suvozačevom mestu, a nas dvojicu u tovarnom delu. Ostavio nas je u kući u Ritopeku – navodno je rekao Hrvatin tokom davanja iskaza.

Svedok-saradnik je dodao da je znao da je Spasojević dolazio u “klanicu” i da je pomagao Vladu Draganiću u čišćenju objekata i mašine za mlevenje mesa posle ubistava.

POSTAO PARANOIČAN

Ipak, Spasojevića su ostali članovi grupe, a pre svega Miljković i Belivuk, isključivali iz grupe posle ubistva Gorana Veličkovića Goksija. Navodno, Spale je počeo da ludi i postaje paranoičan. Navodno, sam Miljković je Hrvatinu ispričao da je Spale mislio da će i sam završiti u klanici.

Određen PRITVOR Veljinim “vojnicima”: Senad Rešović i Dejan Mihajlović osumnjičeni za dva ubistva

– On je bio aktivniji dok ja nisam došao u grupu. Posle su ga skrajnuli. Pričao je i kumu da će završiti u bunkeru. Nisam ga viđao posle Goksijevog ubistva – navodno je objasnio Hrvatin tokom davanja izjave u tužilaštvu.

Kako saznajemo, Spasojević je tokom saslušanja odbio da pogleda video-materijal sa fotografija unakaženih tela Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. I ova činjenica bi mogla da govori da je čovek koji je bio visokopozicioniran u hijerarhiji imao ozbiljne zadatke, kao i da bi moglo da mu se dogodi da mu je zbog svih nedela proradila savest.

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 21. OKTOBAR 2021. GODINE

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar