Šta povezuje hrvatske i Đilasove i Marinikine medije? TUGA jer je EU podržala USPEHE Srbije (FOTO)

Njima je veliko razočarenje svaka pohvala upućena našoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Evropska komisija konstatovala je veliki napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oporezivanja i energetike, a nakon izveštaja EK, razotkriveni su svi oni kojima smetaju svi uspesi naše zemlje.

Naime, prvo su hrvatski mediji razotkrili svoju ustašku nemoć u tekstu sa naslovom “Samo jedan čovjek pružio otpor friziranom izvješću o Srbiji”, a onda je naravno usledila i uvek uigrana ekipa protiv Srbije – mediji pod uredničkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i njegovom pulenkom Marinikom Tepić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Kao i Hrvati, Đilas i Marinika su u svojim medijima izrazili nezadovoljstvo zbog toga što je Evropska komisija nedvosmisleno i ubedljivom većinom podržala sve uspehe Srbije.

Na njihovoj naslovnoj strani našao se tekst sa naslovom “Šta Evropska komisija nije videla u Srbiji, a morala je” opisujući njihov izveštaj o našoj zemlji kao razočaravajući i čudan!

Foto: Printscreen

Očigledno ono što povezuje ustaške i Đilasove i Marinikine medije jeste to da im je veliko razočarenje svaka pohvala našoj zemlji iz EU.

Podsetimo, evropska komisija će u okviru godišnjeg Izveštaja o Srbiji preporučiti otvaranje klastera 3 ( Konkurentnost i rast) i 4 ( Zelena agenda i održiva povezanost). Komisija u Izveštaju, koji će predstaviti sutra u Strazburu, konstatuje napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oprezivanja i energetike, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar