Šta povezuje hrvatske i Đilasove i Marinikine medije? TUGA jer je EU podržala USPEHE Srbije (FOTO)

Njima je veliko razočarenje svaka pohvala upućena našoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, B.P./ATAImages, Printscreen

Evropska komisija konstatovala je veliki napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oporezivanja i energetike, a nakon izveštaja EK, razotkriveni su svi oni kojima smetaju svi uspesi naše zemlje.

Naime, prvo su hrvatski mediji razotkrili svoju ustašku nemoć u tekstu sa naslovom “Samo jedan čovjek pružio otpor friziranom izvješću o Srbiji”, a onda je naravno usledila i uvek uigrana ekipa protiv Srbije – mediji pod uredničkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i njegovom pulenkom Marinikom Tepić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Kao i Hrvati, Đilas i Marinika su u svojim medijima izrazili nezadovoljstvo zbog toga što je Evropska komisija nedvosmisleno i ubedljivom većinom podržala sve uspehe Srbije.

Na njihovoj naslovnoj strani našao se tekst sa naslovom “Šta Evropska komisija nije videla u Srbiji, a morala je” opisujući njihov izveštaj o našoj zemlji kao razočaravajući i čudan!

Foto: Printscreen

Očigledno ono što povezuje ustaške i Đilasove i Marinikine medije jeste to da im je veliko razočarenje svaka pohvala našoj zemlji iz EU.

Podsetimo, evropska komisija će u okviru godišnjeg Izveštaja o Srbiji preporučiti otvaranje klastera 3 ( Konkurentnost i rast) i 4 ( Zelena agenda i održiva povezanost). Komisija u Izveštaju, koji će predstaviti sutra u Strazburu, konstatuje napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oprezivanja i energetike, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 

Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar