Muž Ene Popov je bio u vezi sa OVOM našom voditeljkom: Starija je od njega DESET godina (FOTO)

Ena i Nenad su zajedno od 2012. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Instagram

Enu Popov smo svi upoznali kao učesnicu Velikog brata, ali je nakon rijalitija započela karijeru voditeljke i novinarke.

Međutim, o njenom suprugu se retko priča a još manje zna iako je u pitanju uspešni biznismen, jer par neguje svoju privatnost. Vezu su započeli 2012. godine, a danas imaju dve ćerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O ljubavnoj prošlosti biznismena nije poznato mnogo, ali je pre nego što je upoznao Enu bio u vezi sa voditeljkom Tatjanom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad Čanak bili su dugogodišnji partneri, a kako se pisalo između njih su se ugasile emocije što je dovelo do rastanka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tatjana Vojtehovski (@tanjavojtehovski)

Biznismen je ubrzo upoznao Enu, koja se pre njega zabavljala sa jednim bivšim rijaliti učesnikom, te su zajedno zalečili slomljena srca i pronašli jedno u drugom srodne duše i idealne partnere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov)

– Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako – otkrio je izvor 2012. za Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar