Ovo je Senad Rešović, član Belivukovog KLANA: Osumnjičen za otmicu i UBISTVO Nikole Mitića (FOTO)

Nestanak Nikole Mitića prijavljen je u avgustu prošle godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Ovo je Senad Rešović (33) zvani Seki koji je juče uhapšen zbog sumnje da je sa Belivukom i Miljkovićem ispred američke ambasade oteo, a kasnije i ubio Nikolu Mitića u Ritopeku.

Nestanak Nikole Mitića prijavljen je u avgustu prošle godine, a policija je juče navela da je za njegovo ubistvo osumnjičen Senad Rešović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rešović se tereti da je, zajedno sa sa V. B, M. M, M. B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili – saopštio je MUP.

Prema nezvaničnim informacijama, Rešović je bio član ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i obezbeđivao je poznate lokale po Beogradu za račun ove kriminalne grupe. Sumnja se da je po lokalima rasturao i narkotike po nalogu Belivuka i Miljkovića.

Foto: Facebook/Printscreen

Određeno mu je zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Oblik lobanje ovog primata nam mnogo govori o njegovoj psihofizickoj nerazvijenosti i ograničenosti a njegove oči o velikoj verovatnoći da se radi o psihopati koji je operisan od emocija.Da je neživa stvar verovatno bi odmah otisao u reciklazu jer je očigledno roba sa greškom,da sam vlast ja bih to radio i sa ljudima jer njihovo postojanje među normalnim ljudima nema svrhu i predstavljaju konstantnu opasnost,znači likvidirati iz javnog života.

    Odgovori

Ostavite komentar