Legendarni Kasano nasmejao planetu izjavom o Ronaldu: On najbolji? Možda, ali jedino posle Napoleona!

Kasano je razgovarao s Kristijanom Vijerijem na BoboTV kanalu na "Twichu" i ponovo je uzburkao javnost svojim britkim rečima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/LUCA ZENNARO

Čuveni italijanski napadač, bivši fudbaler Reala, Rome (…) Antonio Kasano ponovo se našao u centru pažnje javnosti, ovog puta posle komentara o Kristijanu Ronaldu.

Pre nekoliko dana oglasio se Portugalčev superagent Žorž Mendeš koji je poručio da njegov klijent mora da osvoji Zlatnu loptu narednog meseca, jer je dokazao da je najbolji igrač svih vremena (ne znamo samo gde je to dokazao ove godine, no dobro).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, mnogi nisu baš saglasni s takvim mišljenjem, a prvi koji je to javno i izustio je nekadašnji italijanski napadač. Kasano je razgovarao s Kristijanom Vijerijem na BoboTV kanalu na “Twichu” i ponovo je uzburkao javnost svojim britkim rečima. Nekadašnji napadač Reala izjavio je da za njega Kristijano Ronaldo nije ni među pet najboljih fudbalera svih vremena.

– Kako da ne, najbolji u istoriji odmah nakon Napoleona Bonaparte. Dosta je, Žorž. Ronaldo nije ni u pet najboljih. Mesi, Pele, Maradona, Krojf i brazilski Ronaldo su na sasvim drugom nivou – poručio je Kasano.

S njim je saglasan bio i čuveni Bobo Vijeri koji je poručio da bi na ovoj listi samo izbacio Krojfa, a umesto njega dodao Marka van Bastena.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar