Gojila se, svi su mislili da je trudna, a onda su joj lekari iz tela izvadili nešto što je sve šokiralo

Opominje druge da posvete pažnju svom zdravlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/amanda.shoultz

Amerikanka Amanda Šulc (29) pre godinu dana je primetila da joj se stomak neprestano uvećava, iako je svakodnevno vežbala i vodila zdrav način života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnogi su pomislili da je trudna, a čak je i sama poverovala u to. Međutim, pregledom lekara odbačena je mogućnost trudnoće, a ustanovljeno je da u njenom telu raste gigantski tumor.

Amanda tvrdi da je uvek bila aktivna, da vežba svakodnevno i da se zdravo hrani, ali je u prvi mah mislila da to nije bilo dovoljno.

U međuvremenu je povećala ritam vežbanja i dodatno poboljašala ishranu. Tada je počela da mršavi, ali joj je stomak u predelu želuca rastao.

– Odrekla sam se svih mlečnih proizvoda jer sam mislila da je to alergija na laktozu, ali se ništa nije promenilo. Onda sam prestala sa glutenom, a a posle sam se i odrekla mesa. Ništa nije pomoglo – navela je ona u intervjuu za televizijski program “Despierta America”.

Nakon godinu dana zabrinjavajućih poseta lekara i otklanjanja mogućnosti da je reč o trudnoći, detaljnim pregleda utvrđeno je da ima džinovski maligni tumor koji mora hitno da izvadi iz tela.

Operacijom je ukonjen tumor koji je dostigao težinu čak osam kilograma i bio je u vrlo čvrstom stanju.

Tumor je uspešno uklonjen, a srećom, nije se proširio na ostale delove tela.

Amanda pokušava da povrati svoj životni stil dok svoju priču deli sa drugim ljudima kako bi više pažnje posvetili svom zdravlju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar