Hrvati “zabili nož” u Đokovićeva leđa: Sad su stvarno preterali, da li je moguće da ovo pišu o Novaku?

Em je Noletov trener Goran Ivanišević, em Đoković nikada nije krio da podržava i "vatrene" kad ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završni Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, ali ni to nije bilo dovoljno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ponovo tema broj jedan u svetskom tenisu, ali ne zbog toga što je najbolji u istoriji, već posle novih napada na njega koji stižu iz Australije.

Svi svetski mediji utrkuju se da što pre napadnu Đokovića za šta god da je moguće, čisto kako bi mu oduzeli malo od “hajpa” za koji su zaslužni fantastični rezultati na terenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nismo navikli na ovakvo ponašanje Australijanaca, koji su tradicionalno bili naklonjeni srpskom igraču. Melburn, mesto gde je Đoković uz Kinu i Japan imao najbolju podršku otvoreno je ušlo u sukob sa Srbinom oko vakcine protiv koronavirusa. Kao da im je opet kriv samo Đoković što među teniserima, kao i u ostalim društvenim sferama, ima “antivaksera”.

I sam Novak se oglasio, a onda je svoje viđenje dao i Danijel Endrjuz, premijer australijske savezne države Viktorije.

E, ali ako smo možda od svih očekivali takve napise, možemo slobodno da kažemo da od Hrvata nismo, jer em je Noletov trener Goran Ivanišević, em Đoković nikada nije krio da podržava i “vatrene” kad ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završni Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine.

Međutim, dobre stvari brzo se zaborave, Hrvatima to nije bilo dovoljno pa su otvoreno stali na stranu Novakovog hora “pljuvača”. Najžešći u napadima je “tportal.hr”, koji najboljeg tenisera svih vremena opisao kao nekog ko nervira ceo svet i glumi žrtvu. Čak su ga i optužili da su mu krivac za sve novinari, odnosno sedma sila, što je apsolutna glupost i doslovno se nikada Srbin nije pozivao na takva opravdanja.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar