Jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba dobio Zvezdu na sudu: Moraće da mu se isplati ogromna svota

Zvezda je prilikom raskida ugovora isplatila potpunom promašaju iz Holandije prvi deo u iznosu od 120 hiljada evra, ali posle toga su navodno nastali problemi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

U Crvenoj zvezdi definitivno se nisu nadali ovako lošim vestima, doduše, pre nekoliko meseci, ali koje su tek sada isplivale u javnost.

Kako se može načuti iz izvora bliskim klubu iz Ljutice Bogdana, Zvezda je izgubila spor sa bivšim fudbalerom Radživom van la Parom, a kako pišu pojedini srpski mediji, desilo se to još u maju ove godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To znači da će “crveno-beli” morati da isplate drugu ratu duga i pet odsto kamate na iznos od 270 hiljada evra aktuelnom članu Apolona iz Smirne (koji objektivno svojim igrama u dresu šampiona Srbije nije zavredio ni 20 evra).

Zvezda je prilikom raskida ugovora isplatila potpunom promašaju iz Holandije prvi deo u iznosu od 120 hiljada evra, ali problem je navodno nastao kad je fudbaler odbio predlog kluba da mu, posle pola godine kašnjenja, drugi deo novca isplati na šest delova.

Van la Para je ubrzo potom tužio klub koji se na FIFA sudu pravdao gubicima zbog posledica pandemije u iznosu od 15 miliona evra, ali taj argument nažalost nije prošao (iako je možda i mogao), pa će pored zaostalog duga morati da plati i pet odsto kamate.

Zvezda je bila u obavezi da pomenuti novac isplati u roku od 45 dana što će stvoriti nove probleme u klubu koji je leta 2019. godine izdvojio 1.200.000 evra Hadersfildu na ime obeštećenja.

Da nije izmirila svoje obaveze, Zvezda ne bi mogla da registruje nove igrače u naredna tri prelazna roka.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar