Oglasila se glumica s kojom je Ikardi navodno prevario Vandu: Sad je sve kristalno jasno! (FOTO)

- Nemam pojma odakle je sve ovo došlo - rekla je Suarezova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Prethodnih dana Mauro Ikardi se po ko zna koji put iz pogrešnih razloga našao u centru pažnje svetske tabloidne javnosti, jer ga je supruga Vanda Nara putem Instagrama (ubrzo je to i obrisala) optužila za prevaru.

Vanda je u subotu naveče objavila “story” koji je mnoge iznenadio i bilo je jasno da nešto nije u redu između nje i njenog drugog supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve napisala je Vanda i potom izbrisala sve fotografije s Ikardijem koje je objavila u poslednje vreme.

Potom s decom otputovala u Milano, ali za njom je došao i Mauro, koji je dobio dozvolu od PSŽ da zbog ličnih problema propusti nekoliko treninga (liberalni šefovi, nema šta).

Iako je Ikardi iste noći objavio fotografiju s Vandom čini se da stvari između njih još uvek nisu baš najbolje. U ponedeljak su procurile i poruke koje je Ikardi dobio od argentinske glumice Kine Suarez koja se takođe našla u centru ove bruke, a da li svojom krivicom, ili krivicom slabo upućenih tabloidnih svetskih novinara, ostaje da sami prosudimo.

Međutim, poruke su pokazale da se Ikardi s ovom glumicom nikada nije ni upoznao, te da je ona bila ta koja je njega kontaktirala, na čemu je na kraju i ostalo.

– Volela bih da vas upoznam u nekom baru u delu sveta gde vas niko ne poznaje – navodno je Suarez napisala fudbaleru, ali razmena poruka nije otišla predaleko i sve je navodno ostalo na tome.

Nakon svega i sama Suarezova je odlučila da se oglasi i poruči da uopšte i ne poznaje Maura i Vandu, te da joj nije jasno otkud ona u celoj priči.

– Nemam pojma odakle je sve ovo došlo. Pa, ja ih čak i ne poznajem. I ja sama sam tek izašla iz dugogodišnje veze i nisam imala vremena da se bavim takvim stvarima – poručila je Suarezova.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar