Bouvi se u Iman ZALJUBIO na prvi pogled, a nakon njegove SMRTI ona je odlučila da se više nikad ne uda

Njihova ljubavna priča je uzor ljudima širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ron Wolfson, 1992, All Rights Reserved / Everett / Profimedia

Nekadašnja manekenka Iman Abdulmajid bila je u braku sa legendarnim muzičarem Dejvidom Bouvijem, a početkom ove godine progovorila je o njihovoj velikoj ljubavi.

– Dejvid je u našim srcima svakoga dana. Znate, on je bio moja prava ljubav. Kćerka me jednom prilikom pitala hoću li se ikada više udavati i odmah sam joj rekla da neću nikada – rekla je ona u intervjuu za strane medije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naš brak je bio običan. Dejvid je bio veoma smešan i topao čovek, pravi džentlmen. Svi pričaju da je bio futurističan, ali nije. Imala sam s njim predivan, svakodnevni život koji ne bih zamenila ni za šta. Živeli smo u Njujorku, odlazili smo po kćerku u školu, šetali smo često. Žao mi je što nismo imali više vremena – dodala je ona tada.

Foto: Les Stone / Polaris / Profimedia

Njih dvoje su se upoznali 1990. godine na jednoj žurki, a upoznao ih je njen frizer. Za Dejvida je to bila ljubav na prvi pogled.

– Odmah me privukla i znao sam da je to zauvek. Nisam mogao da spavam uoči našeg prvog sastanka. Znao sam da će mi biti žena. Nikada pre nisam bio toliko strastven oko nekoga – priznao je Bouvi u jednom od svojih intervjua.

Ipak, Iman nije krila da je bila sumnjičava po pitanju veze sa rok-zvezdom.

– Nisam htela da budem u vezi s Dejvidom Bouvijem jer se nisam u njega zaljubila. Zaljubila sam se u Davida Donsa, i tako je bilo – pričala je ona kasnije.

Zaprosio ju je u Parizu, a venčali su se 24. aprila 1992. godine u Švajcarskoj, a zanimljivo je da su oboje već pre imali brakove.

Iako su se zajedno pojavljivali na gotovo svim važnim događajima, svoju intimu su čuvali samo za sebe i nisu mnogo pričali o svom privatnom životu. Godine 2000. dobili su ćerku Aleksandriju, a kako je Iman rekla, to ih je još više zbližilo.

– Mogli biste pomisliti da je brak rok-zvezde i menekenke najbolja stvar na svetu. Zaista to i jeste – rekao je Dejvid Bouvi jednom prilikom, a njihova ljubavna priča uzor je ljudima širom sveta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar