Strina Tanje Savić komšijama otkrila da je pevačica TEŠKO živela: Kupala se u KORITU, spavala na hladnoći

Iznela nepoznate detalje iz prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Pevačica Tanja Savić proslavila se nakon učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, a kako je jednom prilikom pričala njena stina, imala je vrlo teško detinjstvo.

– Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu – ispričala je ona svojevremeno komšijama u selu Radinac, a preneo je Skandal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sećam se da su je kupali u koritu, zagrevala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a posle bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. Tada su radili kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili – dodala je tada Tanjina strina, a preneo pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar