Ko je bio Gale s kojim je Ognjanović pričao o DIJANI? Kum Luke Bojovića ubijen 10 dana nakon RAZGOVORA

Gale je ubijen, ako je verovati datumu kad su transkripti nastali, samo 10 dana nakon razgovora sa advokatom Ognjanovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen,Medija centar

Nove informacije o Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u, koja je uhapšena u petak zbog sumnje da je prikrivala dokaze za ubistvo karatiste na šinama, Vlastimira Miloševića, isplivavaju gotovo svakoga dana.

Navodni transkripti snimanog razgovora između ubijenog advokata Luke Bojovića, Dragoslava Miše Ognjanovića i Lukinog kuma, Dragoslava Miloradovića Galeta (43) koji su ubijeni u razmaku od dva meseca, pojavili su se u pojedinim beogradskim medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ognjanović je tada navodno Galetu obelodanio za Dijanine eksplicitne fotografije, za koje se sumnja da je prvo slala ministru, a nakon toga i svojim prijateljima iz krimogenih sredima. Takođe pojavila se informacije, da je upravo zbog tih fotografija postojala lična netrpeljivost Hrkalovićeve prema dvokatu.

Dragoslav Miloradović Gale bio je Bojovićev kum i blizak saradnik, a ubijen je krajem maja 2018. na Karaburmi, kada su na njega dvojica nepoznatih napadača ispalila više hitaca.

Gale je ubijen, ako je verovati datumu kad su transkripti nastali, samo 10 dana nakon razgovora sa advokatom Ognjanovićem.

Istraga o ovom ubistvu vodila se u dva pravca, jedan se odnosio na preuzimanje poslova Luke Bojovića dok je on u zatvoru, a drugi osveta u krvavom ratu porodica Šaranović i Bojović, koji je počeo još 2009. Tada niko nije spominjao ništa što su Miša Ognjanović i Miloradović znali o Dijani Hrkalović, ni o čemu su razgovarali.

Jedna od spekulacija je da je Miša Ognjanović ubijen upravo zbog toga o čemu je razgovarao sa Galetom, o eksplicitnim fotografijama Dijane Hrkalović, pa se na to nadovezuje činjenica da je Gale znao sve što i Miša i da bi motiv likvidacije Bojovićevog advokata i kuma mogao biti isti.

Inače, Miloradović je redovno pratio postupak koji se vodio protiv Luke Bojovića u Beogradu, a posle koga je oslobođen za nekoliko likvidacija. Na isti način, iz publike, redovno je sa porodicom Bojović dolazio na sudski postupak koji se vodio protiv osumnjičenih za ubistvo Lukinog rođenog brata Nikole.

Da je Gale bio blizak sa porodicom Bojović govori činjenica da je 2013. nosio kovčeg Nikole Bojovića. Sa njim je tada bio Rade Rakonjac, koji je likvidiran godinu dana kasnije, 1. aprila 2014, ali i Filip Korać takođe blizak prijatelj Luke Bojovića.

BONUS VIDEO



Izvor: 24sedam

Komentari (1)

Ostavite komentar