ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra: Venera u Strelcu emotivnu situaciju usmerava ka AVANTURI

Blizanci su psihički jači i spremni za nove izazove, Škorpija menja svoja ljubavna lica, Devica ima manji problem sa glavoboljama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Početak nedelje je manje povoljan, ali se poslovi i zadaci potpuno menjaju tokom perioda. Zato, sredinom nedelje očekujte bolje poslovne ponude ako ste raspoloženi da menjate radno mesto. U suprotnom, imate šanse da poboljšate finasije.
Ljubav
Venera je u Strelcu i vaša emotivna situacija je usmerena ka avanturi. Zato ste spremni na promene i u ljubavi. Ako ste u stalnoj vezi, može doći do vulkanskih rasprava i ljubomore. Krajem sedmice očekujte strastveni susret ako idete u inostranstvo.
Zdravlje
Vaše zdravstveno stanje je promenljivo i potrebno je da povedete računa i da se kontrolišete.

BIK

Posao
Ovo je nedelja koja donosi znatno manje opterećenja na poslovnom planu. Zato ćete odmoriti svoja leđa, jer će neki tereti jednostavno pasti. Produktivnost se blago pojačava, tek toliko da se ne uspavate. Krajem nedelje idete na veoma bitan poslovni dogovor.
Ljubav
Vaša ljubavna dinamaika se menja, jer ste raspoloženi za nove avanture i iznenađenja. Jednostavno, zaboravljate na sve rasporede i planove. Ne zanima vas više da se ustežete i povlačite. Imate dovoljno samopouzdanja da krenete u aktivnost. Nije proleće, a vama sve miriše na strast.
Zdravlje
Kontrolišite krvnu sliku i imunitet.

BLIZANCI

Posao
Prošlo je Merkurovo jako delovanje i vi ste izašli psihički jači i spremni za nove izazove. Vaša poslovna nedelja je bolja od prethodnih, a na vama je da se potrudite i održite ritam koji sami namećete.
Ljubav
Ljubavne prilike su dobre za slobodne pripadnike Blizanaca. To znači da možete biti veoma uspešni u flertu i zavođenju. Potrudite se da malo birate kome posvećujete svoje slobodno vreme. Blizanci u dugoj vezi imaju blagu napetost, koja krajem sedmice napušta njihovo ljubavno gnezdo. Tako ćete, za vreme vikenda, moći da uživate u svakodnevnim obostranim dokazima ljubavi.
Zdravlje
Krećite se više i izađite iz automobila.

RAK

Posao
Puni ste inspiracije i želite da menjate na bolje sve svoje poslovne zadatke. Zato iskoristite ovu nedelju i dajte sve od sebe da unapredite poslove, trgovinu, ili rad od kuće. Možete imati sjajne rezultate. Krajem nedelje dolazi iznenadni dobitak.
Ljubav
Nemate pravo da se žalite, ali ni hvalite. Kod vas je ljubavni život na svom mestu i dovoljno stabilan. Ne bi trebalo ništa da menjate, da ne pokvarite ovonedeljnu idilu. Rakovi koji nisu u vezi vraćaju se u unazad.
Zdravlje
Nemate razloga da brinete ako nemate hronične tegobe.

LAV

Posao
Veæ početkom nedelje osećate neko vidno poslovno olakšanje. Kao da su kočnice spuštene i vi ste pred čistim prostorom ili čistom stazom dobrih ciljeva. Imate sve šanse da se pokrenete i započnete dobre dogovore.
Ljubav
Prekidi kod Lavova, koji su prošli kroz veliki nesporazum, su ponovo na početku. To znači da je moguće da otopite osobu od koje ste se udaljili. Potrebno je da pošaljete poruku i izvidite situaciju. Ostalo znate i sami.
Zdravlje
Mogućnost manje prehlade.

DEVICA

Posao
Vežbajte saradnju i kompromis, jer je ovo nedelja razumevanja. Zato, ako imate bliskog poslovnog saradnika, nemojte kritikovati, već pomozite da se posao završi. Do kraja nedelje imate dobre izglede da dobijete odlične poslovne ponude, jer je Merkur od 18. oktobra direktan.
Ljubav
Valjda ste pretresli svu moguću prošlost i sada je vreme da se pozabavite sutrašnjicom. Merkur je krenuo u direktan hod i vama je sada jasno gde treba da popustite, a gde da napravite stav. Partner očekuje konkretne poteze o zajedničkoj buduænosti.
Zdravlje
Manji problemi sa glavoboljama, pogotovo ako ste meteoropata.

VAGA

Posao
Izmerili ste, iskontrolisali, i sada je red da se osvrnete oko sebe i krenete u realne poslovne planove. Dogovori koje ste u prethodnom periodu započeli možete ove nedelje okončati. Zato su pred vama lepi poslovni koraci koje ste dobro osmislili.
Ljubav
Posao ili ljubav kod vas nije pitanje, nego večni stav. Opredelite se za dobar raspored vremena i ostavite da život uradi svoje. Nemate razloga da dajete prednost jednoj strani. Imate priliku da se dobro organizujete i uživate odjednom u obe stvari koje život znače.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Ove nedelje kod vas finasije nisu problem, ali troškovi još uvek jesu. Olako trošite, a posle se kajete. Ništa vam ne znači da sami sebe osuđujete, več povedite računa o tome gde ulažete i trošite svoj novac. Imate velike prilike da dobijete iznenadne finasijske inekcije. Vaš trud počinje da se naplačuje.
Ljubav
Menjate svoja ljubavna lica, a ni sami ne znate koje je pravo. Toliko ste se pogubili da više ne znate da li volite ili mrzite, a možda ste samo ravnodušni. Ovo je nedelja otrežnjenja i realnosti koja će vas udariti posred lica. Rešavajte svoje ljubavne dileme, biće vam mnogo lakše.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Još uvek ima vremena: Možete li da pretpostavite koji znak će se, ovog meseca, zaljubiti u POGREŠNU OSOBU

STRELAC

Posao
Dugo ste odlagali ono što je neophodno da uradite. Čak vam je i retrogradni Merkur pomogao da odugovlačite koliko god možete. Međutim, ovo je nedelja u kojoj je potrebno da se posvetite samo poslovnim kočnicama. Otkočite ih i nastavite po starom.
Ljubav
Na polju ljubavi negde cvetaju lepe ruže, jer je Venera u vašem znaku. Jedino što su vam očekivanja prevelika, ili previsoka, pa je to jedan od problema sa kojim ćete se boriti. Ipak je ovo vaš mesec ljubavi, harizme i odličnog društvenog života. čak ni kratki putevi na tihe destinacije neče faliti.
Zdravlje
Unutrašnji nemir i previše adrenalina u krvi.

JARAC

Posao
Ovih dana je važno da ne dajte veliko poverenje osobi koja se predstavlja kao prijatelj. Otvorite oči da biste videli jasnu sliku osoba koje vas okružuju. Čuvajte se kompromitujućih situacija koje vam mogu naneti veliku štetu. Krajem nedelje ispravljate bitnu zabludu.
Ljubav
Upali ste ponovo u svoju ustaljenu praksu ledenih reči. Ipak se potrudite da verbalizujete svoja emotivna osećanja, jer partner nije vidovit i nema specijalne moći. Kažite šta je to što vam pravi veliki problem, pa se toliko inatite. Krajem nedelje imate bolji nivo emotivnog odnosa.
Zdravlje
Promenljivo sa povremenim upalama tkiva.

VODOLIJA

Posao
Moguće su velike poslovne ponude koje će vas opet odneti u nove i još bolje. Zato iskoristite ovu nedelju maksimalno i unapredite svoj poslovni i finasijski model. Krajem sedmice očekujte kraći poslovni put koji će vas veoma obradovati.
Ljubav
Potrebno je da više razgovorate sa partnerom, jer vas međusobna komunikacija dovodi do bolje razmene osećanja. Nemojte prećutno odobravati i ono što ne mislite. Možete mnogo da poletite, ali ne gubite zemlju iz vida. Buditi realni i mudri.
Zdravlje
Manji probavni problemi.

RIBE

Posao
Ne možete se prepustiti ovonedeljenom porivu za samoćom. Od toga nema ništa, jer se vaš društveni i poslovni život pojačava. Nije vreme da budete ozbiljni, već opušteni i otvoreni za sve poslovne prilike koje vam dolaze. Ovo je nedelja ponuda i manjih nagrada. Povedite računa o troškovima.
Ljubav
Previše pravdate sve ljude oko sebe, a emotivnog partnera najviše. Prestanite da to radite i oslonite se na svoju intuiciju, jer će vam ona pokazati pravo stanje stvari. Zato nije potrebno da sumnjate, već da slušate svoj unutrašnji glas. Krajem nedelje imate priliku da odete na porodičnu proslavu.
Zdravlje
Osećate blagi fizički umor i potrebne su vam češæe pauze u radu.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar