Obratite pažnju, možda mu ih nesvesno dajete: Tri razloga zašto muškarac PRESTAJE DA VOLI ženu

Da li ste iznenađene?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Muškaci jesu čudni i žene ih često ne razumeju.

Ali, postoje stvari, odnosno obrasci ponašanja koje bi svako mogao da prepozna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pogotovo kada je reč o muško-ženskim odnosima.

Činjenica je da se oni danas teško zaljubljuju, a i kada se zaljube, vrlo brzo se i odljube.

U moru razloga, zbog kojih muškarci prestaju da bivaju zaljubljeni, izdvajaju se ova tri:

1. Preterano ulazite u intimne odnose
Suprotno onome što neki veruju, muškarci se obično ne zaljubljuju kada imaju odnos. Prijateljstvo je često najbolje izgraditi pre nego što se prepustite intimnim trenucima. Da bi se čovek zaljubio u vas, potrebno je da vas prvo upozna kao osobu.

2. Ne dajete mu dovoljno vremena
Vreme vam daje priliku da procenite i steknete uvid u muškarca sa kojim se zabavljate. Putovanje ka zaljubljenosti zahteva vreme. Vezu čine ulaganje vremena i energije. Kada čovek uloži vreme da vas upozna, počinje da demonstrira svoj karakter.

Usporavanje muškarca jedan je od najboljih načina da mu se pruži prilika da se zaljubi u vas. Podstaknite njegov entuzijazam, ali usporite brzinu.

čestitke za godišnjicu
Foto: Shutterstock

3. Ne nudite mu prijateljstvo
Često nas navode da verujemo da su prijateljstvo i ljubav dve potpuno različite stvari. Ali jesu li? Može li vas čovek istinski voleti ako se s vama nije sprijateljio? Prijateljstvo pokazuje karakter muškarca s kojim ste. Da li se drži svojih obećanja i dogovora? Da li pokazuje integritet u svim aspektima svog života? Da li se prema vama odnosi zabrinuto i brine li o vašim osećanjima? Kada potcenimo važnost zaljubljivanja u nekoga ko pokazuje prijateljstvo, često smo šokirani kada naglo odu.

Obično nije nedostatak hemije segment koji završava loše zamišljenu vezu – to je nedostatak prijateljstva. Karakter je trajni kvalitet koji treba tražiti, pokazao se u prijateljstvu i ljubavi.

Vreme je ono što čoveku daje motiv da se zaljubi u vas. Kada ovo shvatite, to će promeniti putanju vašeg ljubavnog života.

Foto: Shutterstock

Razgovarajte o tome kako je proveo dan, nudite mu savete…

Prijateljstvo je jedan od najvećih pokazatelja da ćete se zaljubiti u pravu osobu. Ako neprestano sumnjate u karakter i pouzdanost čoveka sa kojim ste, obično ste sa pogrešnim čovekom. Muškarci se zaljubljuju kada od njih zahtevate da odvoje vreme da vas upoznaju i grade prijateljstvo s vama.

Prijateljstvo je osnova vašeg blagostanja i bez njega se nijedan muškarac neće zaljubiti u vas dugoročno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar