Mirka Vasiljević spremna za PETO dete: Glumica otkrila i na koji način se ODMAH vratila u formu

Kako je navela, nema luksuz da se žali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Mirka Vasiljević, glumica koja je nedavno dobila četvrto dete, javila se sa Kipra i otkrila detalje o bebi i boravku u bolnici.

Glumica se porodila na Kipru, gde njen partner Vujadin Savić trenutno ima angažman, a sada je priznala kako se tako brzo vratila u formu nakon porođaja, s obzirom na to da su svi videli njen snimak kako đuska.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana – rekla je Mirka u “Premijeri”, pa se osvrnula na situaciju sa korona virusom u mestu gde ona boravi:

– Ovde nema velikog broja zaraženih, najosnovnije mere su prisutne, bez maske se ne ide nigde, ograničen je broj ljudi, skupovi… Nisu prestroge mere, ali ih svi poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a u subotu sam je napustila, nisam stigla da vidim kako je u bolnici. Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija.

Podsetimo, Mirka je nedavno dobila ćerku koja je dobila ime Anika.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar