Ivan Marinković NAPAO Jovanu Jeremić: Gocin bivši muž UŽASNUT voditeljkinim ponašanjem! (FOTO)

Bivši muž Goce Tržan vidno iznerviran, komentariše rad naše voditeljke Jovane Jeremić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Posle niza skandala, i brojnih blamova, čiji je glavni akter predhodnih dana bio bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, ovaj rijaliti igrač doživeo je potpunu amneziju i tako zaboravio, da je predhodnih dana punio medijske stupce sa svojom verenicom, između kojih je nastao pravi karambol i pokolj, gde je Ivan izvukao deblji kraj, i prošao sa blažim posekotinama.

Naime, Ivan koji je postao poznat po tituli “Gocin bivši muž” je na “Instagram” nalogu, objavio stori, gde vidno iznerviran, komentariše rad naše najpoznatije voditeljke Jovane Jeremić, alaudirajući na to, da ona nije nikakav novinar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
FOTO: printscreen/instagram

– Kakav novinar moraš da budes, da posle 15 godina pričas o smrti Tošeta Proeskog, i da najavljuješ kako ćes se obući sutra. Jebem ti novinarstvo! – tvrdi Ivan na “Instagram” storiju.

Podsetimo, Marinkoviću je bila naneta povreda makazama od verenice Jelene, a nakon toga usledile su zabrane prilaska, koju su prekršlii već sledeći dan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Trošimo vreme na ovakve ludake. Zar iko od njih dvoje zaslužuje pažnju. Od dva zla Jovana je manje. Ivan je propalica i izgubljen slučaj a Jovana iskompleksirana budaletina jer kako kažu "našla se vila u čemu nije bila". Čudno je razmišljanje Mitrovića kada je dao šansu ovoj cirkuzantkinji koja je umislila da što gluplje to bolje.

    Odgovori
  2. Ivane, Jelena i ti ste takodje bruka. Jovana ima taj provincijski kompleks i zato se hvali. Prvo regulisi sve oko kuce i stana ,pa onda drzi lekcije. Tugujes za psom , decu i ne pominjes.

    Odgovori
  3. ŽALOSNO... dve najzastupljenije televizije ovakvom profilu daju minutažu i značaj... ... ibarska magistrala je bila sinonim za razuzdanost kafanskog života,... ako je taj šer stvarno toliko zastupljen,... PAKAO!

    Odgovori

Ostavite komentar