MC Stojan u potrazi za SRODNOM DUŠOM? Reper je otvorio mrežu za upoznavanje, evo šta devojke kažu o njemu

Uprkos tolikoj slavi, izgleda da je MC Stojan još uvek nesrećan u ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
MC Stojan
Foto: E-stock/Dušan Milenković

Popularni reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, neretko ističe da ga karijera više zanima od emotivnog života, te da zbog toga nema vremena za devojke, ali njegov profil na popularnoj društvenoj mreži ”Tinder” govori drugačije.

Popularnost reper je stekao svojim prvim hitom ”Bičuj me”, nakon čega su žene počele da lude za njim, ali bezuspešno i za njih u za Stojana. Naime, reper je otvorio nalog na društvenoj mreži Tinder, koja služi za pronalazak ”srodne duše”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kontroverzni muzičar je bezbroj puta isticao kako on ne daje toliko značaja društvenim mrežama, kao i da je prezauzet radom na karijeri, ali fotografije na ovoj društvenoj mreži tvrde suprotno, postavlja se pitanje da li to Mc Stojan i pored enormne popularnosti ne može da nađe srodnu dušu uživo, ili pak želi nesto na “brzaka”.

FOTO: printscreen/tinder

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd – Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

– Žena je kao sena: ako trčiš sa njom, izmiče se, ako trčiš pred njom trči za tobom.

Devojke koje su se oglasile za Republika.rs tvrde da im je u roku od tri minuta uzvratio takozvano ”mečovanje” (obostrano sviđanje).

– Videla sam Stojana na Tinderu i kako mi se inače dopada otkad se pojavio, shvatila sam da je ovo možda način da mu priđem i upoznam se sa njim. Označila sam da sam zainteresovana i da mi se sviđa, a on je u roku od tri minuta potvrdio sviđanje i označio da mu se i ja dopadam. Nisam mogla da verujem, videćemo kako će se odvijati situacija – rekla je mlada devojka, ne krijući uzbuđenje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar