Teške optužbe iz Ljubljane: Tvrde da je Milošević gurao svoje igrače

Izgleda da nije sve štimalo u taboru "zmajčeka"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Slovenački klub Olimpija iz Ljubljane otpustila je 10. oktobra srpskog stručnjaka Savu Miloševića zbog nedovoljno dobrih rezultata, ali izgleda da im najteže pada isplata njegove preostale zarade zbog ranijeg prekida saradnje.

Slovenci su prvo otezali sa otkazom, jer su tražili način da ga otpuste na njegovu štetu, ali pošto to nisu uspeli sada su počeli da tvrde kako su oštećeni jer je bivši trener Partizana dovodio svoje igrače preko menadžera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je, kako oni kažu, forsirao svoje igrače, a drugima je onda padala cena jer nisu mogli da igraju, što je totalna besmislica, ali to dovoljno govori koliko teško pada čelnicima Olimpije da isplate Miloševića i njegove saradnike i da zato su sad izneli ove neosnovane optužbe.

Milošević je na klupi Olimpije bio od 16. juna do 10. oktobra ove godine, vodio je tim na 16 utakmica i ostvario učinak od osam pobeda, dva remija i šest poraza. Na evropskoj sceni su Zmajčeki ispali u kvalifikacija za Ligu Konferencije od Santa Klare, dok su u domaćem prvenstvu na trećem mestu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar