Ubice Đokića pobegle u CRVENOM AUTOMOBILU? Policija ide od kuće do kuće sa samo jednim pitanjem

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, TANJUG/ TV ZONA PLUS, fotografija niske rezolucije/ nr, Shutterstock/Ilustracija

Prema saznanjima od izvora iz istrage, pojačano prisustvo policije u Moravcu deo je opsežne istrage nezapamćenog zločina. Policija češlja teren i bukvalo ide od kuće do kuće. Kako su meštani Moravca rekli, oni se raspituju za mali crveni automobil – da li neko od meštana poseduje takav i ko ga vozi.

– Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže – kazao je jedan stanovnik ovog sela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac. Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mesta.

Oko podneva, saobraćajna policija premestila se u suprotni pravac, odnosno na izlaz iz Moravca ka Tešici. Istovremeno, dva policijska kombija stajala su na raskrsnici glavnog puta kroz Moravac i puteljka koji vodi ka tzv. Dudinim Barama, mestu gde su 2. oktobra pronađena tela Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer.rs

Komentari (1)

  1. Šta znače ubice u zatvoru. Takav više nije za život. Nažalost porodice više nema, pa nema svrhe i njegovo postojanje, bilo o kome da je reč.

    Odgovori

Ostavite komentar