Siniša Mali OBJAVIO: Evo kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e-fiskalizaciju (VIDEO)

Detaljno uputstvo kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e - fiskalizaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ministarstvo_finansija/Printscreen

Ministar Siniša Mali podelio je kratak video u kojem je objasnio kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e – fiskalizaciju.

Kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e – fiskalizaciju?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

✔️Pokazali smo na koji način možete da se prijavite za 100 + 100 evra, kako biste mogli da nabavite novi fiskalni uređaj i pređete na novi model e-fiskalizacije.

✔️Prijava se vrši preko portala Poreske uprave, veoma je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Možete se prijaviti samo jednom, dakle nije moguće nakon toga unositi izmene na prijavi.

✔️Pre nego što se prijavite za subvencije, neophodno je da putem istog portala ePorezi prijavite lokacije svojih poslovnih objekata (video o tome se takođe nalazi na ovom profilu, kao i na YouTube kanalu Ministarstva finansija)

✔️Tranzicioni period počinje 1. novembra 2021. godine i traje do 30. aprila 2022. godine, do kada svi fiskalni obveznici treba da pređu na novi model.

✔️Sve informacije o novom sistemu e-fiskalizacije možete sa nađete na sajtovima budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs i mfin.gov.rs, a ukoliko imate pitanja možete da ih šaljete na mejl [email protected].

✔️Rubrika sa najčešćim pitanjima i odgovorima se nalazi na sajtu budiefiskalizovan.gov.rs i u opciji “Highlights” na instagram profilu ministra finansija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar