NEOBIČAN prizor u svemirskoj bazi Ilona Maska: Mreže se usijale, a svi čekaju odgovor milijardera (FOTO)

Dodatno interesovanje podstakla je prezentacija TeslaBota

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Reginald Mathalone / NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan od znatiželjnih fotografa nedavno je zabeležio neobičan prizor u krugu svemirske baze kompanije SpaceX u Teksasu. Fotografija je osvanula na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

U gepeku kamioneta vidimo nešto što liči na borbeno odelo(!), slično superheroju Ajronmen iz “Osvetnika”.

U ovom trenutku, nije poznata svrha metalne konstrukcije, a korisnici društvenih mreža nisu čekali da iznesu svoja mišljenja.

Novi projekat?

Dodatno interesovanje podstakla je nedavna prezentacija budućeg TeslaBota – humanoidnog robota koji je predstavio Ilon Mask. Više o temi možete OVDE pročitati.

Da li snimljeno “odelo” ima veze s ovim projektom, i uopšte sa kompanijama američkog preduzetnika, nije poznato.

– Da li je Mask počeo da radi na odelu Ajronmena, jer ovo izgleda kao prvi model?! – glasio je jedan od komentara na Redditu.

Moramo priznati da sličnost postoji, što se možete uveriti u narednoj sceni iz prvog u nizu filmova o Marvelovom superheroju.

Neobičan kostim?

Pojedini korisnici veruju da je reč o kostimu za praznik Noć veštica (Halloween), koji se tradicionalno održava 31. oktobra, podseća Futurism.

Deluje da je odelo izrađeno od metala, a nazire se i postava za udobnije nošenje. Drugim rečima, ako jeste kostim neko se prilično potrudio da ga izradi.

Snimljeni prizor predstavlja pravu misteriju, a možda ćemo odgovor dobiti krajem okrobra, ili ranije – ako Ilon Mask odluči da se oglasi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar