Vanja Udovičić na Sajmu sporta u Novom Sadu: Ovo je godina istorijskih uspeha, sport da bude izbor svih

- U vremenima iza nas, kada su na testu bili jedinstvo i solidarnost na globalnom nivou, uspeli smo svi zajedno da pokažemo da je Srbija zemlja velikih šampiona, koja je spremna da odgovori na sve izazove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je Sajam sporta u Novom Sadu.

– Veliko mi je zadovoljstvo, i kao ministru omladine i sporta i kao nekome kome je sport život, što sam danas zajedno sa vama, da još jednom pokažemo da je Srbija zemlja sporta, da je Novi Sad, ne samo grad mladih i prestonica kulture, već i grad velikih šampiona – istakao je Udovičić i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ova godina je godina istorijskih uspeha, koja će ostati upamćena po rekordnom broju osvojenih medalja na Olimpijskim igrama i sjajnim nastupima naših paraolimpijaca u Tokiju. U vremenima iza nas, kada su na testu bili jedinstvo i solidarnost na globalnom nivou, uspeli smo svi zajedno da pokažemo da je Srbija zemlja velikih šampiona, koja je spremna da odgovori na sve izazove. Upravo sport u svojoj esenciji ima timski duh i „fer-plej” i zato je izuzetno važno da ga učinimo izborom svih, posebno najmlađih i zato i danas, u Novom Sadu, svi imamo jedinstveni cilj – da motivišemo najmlađe da se pridruže najuspešnijoj sportskoj porodici. Sledite primer svojih sugrađana, znam da su među vama oni koji će ubuduće ponosno nositi zastavu naše Srbije na evropskim, svetskim i Olimpijskom postolju, jer Novi Sad je grad u kome se šampioni stvaraju. Ali i svi kojima sport nije životni put i izbor važno je da izađete na teren jer za šampionske rezultate u ma čemu preduslov je da budete zdravi, a za zdravlje je neophodan sport, zato izađimo na teren i budimo šampioni! – istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

Bonus video:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar