“Teško mi je da govorim”: Milan Kalinić u suzama progovorio o Marku Živiću

Tužne vesti o smrti našeg poznatog glumca juče su potresle čitavu javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages,E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Brojne kolege, prijatelji i saradnici Marka Živića ne mogu da se oporave od šoka zbog prerane smrti čuvenog glumca, koji je 14. oktobra preminuo nakon teške borbe sa koronavirusom.

Tužne vesti odmah su obišle region, a od svog velikog prijatelja opraštaju se brojne poznate ličnosti. Sećanje na njega podelio je i glumac i voditelj Milan Kalinić kome je Marko dao jedan od svojih poslednjih televizijskih intervjua.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Teško mi je mnogo da govorim, jer je teško zamisliti da život bez takvih ljudi kao što su Marko Živić i Neša Nenadović može da postoji – kazao je kroz suze Kalinić tokom uključenja u emisiju “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

– Oni bi sigurno voleli da ih se sećamo sa osmehom ali ja ne mogu da se otmem utisku i da ne pitam zašto bog uzima samo one najbolje? Gde je tu pravda?

Prošle godine Marko i Milan igrali su u popularnoj seriji „Tate“.

– Marko je tu imao epizodu ali sjajnu, i u kadru je najviše bio sa mnom. Počastvovan sam što je jednu od svojih poslednjih uloga imao uz mene i što je jedan od poslednjih intervjua dao meni. On nije voleo da govori o bolesti ali meni se u emisiji otvorio jer se dugo znamo i jer smo bili prijatelji – rekao je Milan Kalinić, a potom iskoristio priliku da gledaocima uputi važnu poruku:

– Ljudi, čuvajte se i molim vas vakcinišite se. Ja nisam neko ko se plaši, ali napušta nas mnogo dobrih ljudi.

 

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar