Nakon kraha LJUBAVI sa Ša, Tara Simov ljubi košarkaša? Ljubav PLANULA na prvi pogled

Starleta brzo našla zamenu reperu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/youtube

Tara Simov započela ljubavnu vezu sa košarkašem Partizana Alenom Smailagićem, saznaje Kurir. Prema navodima izvora bliskog paru, oni se dugo poznaju, ali se ljubav među njima rodila nedavno.

Bivša učesnica “Zadruge” na svojim Instagram storijima redovno objavljuje fotografije i snimke na kojima krije lik muškaraca, a izvor za Kurir je sada otkrio da je reč o pomenutom sportisti, koji je karijeru gradio i u Americi. Takođe, Simova kači i snimke iz košarkaševog automobila, iz kojeg su nekoliko puta i viđeni kako izlaze zajedno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Tara i Alen upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu. Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. Alen je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave – rekao je izvor blizak košarkašu za Kurir.

Foto: Instagram printscreen/tarasimov

Inače, oni se od nedavno prate i na društvenoj mreži Instagram, ali se još uvek ne taguju na zajdničkim snimcima i fotografijama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar