Iz ženskog ugla: Ove dve stvari svaka dobra žena mora da uradi za svog muža!

Stručnjak za međuljudske odnose ima savet za sve dame

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kalifornijska doktorka Don Majkls, inače ekspert za međuljudske odnose, navela je šta je to što bi svaka žena morala da radi da bi zadržala svog voljenog muškarca.

Njeni saveti namenjeni su svima onima čiji se brak ili odnos našao u krizi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona izdvaja dve ključne obaveze svake žene, kada su u pitanju brak ili veza.

čestitke za godišnjicu
Foto: Shutterstock

Ne pokušavajte da ga promenite

– Odustanite od pokušaja da ga promenite! Neophodno je da svog supruga prihvatite onakvim kakav jeste! Svaki pokušaj da utičete na njegove navike, bio bi znak da ga ne volite u celini.

Vaš suprug je odrastao muškarac sa već ustaljenim navikama i načinom života. Ukoliko sam to želi, zbog vas će određeno ponašanje promeniti, a vaše je samo da ga u tome podržite i eventualno uputite. Svaka dobra žena razume svog muža, I nalazi način da ga ohrabri I pusti da se promeni sam, po svojoj želji. Ukoliko vam se njegovo ponašanje ne dopada, na tome morate da poradite zajedno – kaže doktorka Majls.

Foto: Shutterstock

Pokažite mu da ga želite

– Svaka dobra žena želi da bude intimna sa svojim suprugom. Događa se da strast u braku ili vezi vremenom slabi, usled obaveza ili umora supružnika. Nastojte da taj proces usporite što je više moguće! Moraju da postoje varnice među vama, nešto što će potpaliti strasti i zbližiti vas. Strast je ono što odnos čini jačim!

– Seks bi trebalo da bude uzbudljiva stvar, a vaša mašta i zajednička inovativnost, dodatno će osvežiti i ojačati vaš odnos – zaključila je Don Majkls.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar