Muškarac PODLEGAO povredama u bolnici: U teškom UDESU na Ibarskoj magistrali čovek izgubio život

Dva muškarca su ovom prilikom zadobila teške povrede, ali jedan je nažalost preminuo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Muškarac koji je u sredu uveče, oko 18.30, teško povređen u saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u sredu, oko 18.30, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, podlegao je povredama u kraljevačkoj bolnici.

Udes se dogodio kada je „audi“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni „fijat punto“ takođe kraljevačke registracije i „ford“ koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od siline udarca „punto“ je završio na krovu u obližnjem kukuruzu, a „audi“ i „ford“ kraj puta sa značajnim oštećenjima.

Ovom prilikom dva muškarca su zadobila teške povrede i oni su sanitetskim vozilima transportovani u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Uprkos naporima lekara, kako se saznaje, jedan muškarac je tokom večeri podlegao povredama, prenose Novosti.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar