Sin Marine Tucaković tvrdi da je Toma bio UDBAŠ: Zaštitnik lika i dela pokojnog pevača Laći poručio OVO

Radulović je Zdravkovića nazvao i "osrednjim pevačem"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Film „Toma” već nekoliko nedelja je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama.

Dok su neki gledali film i po nekoliko puta, sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isprozivao je Tomu Zdravkovića i druge pevače da su udbaši.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o Tomi.

– Da sam toliko očajna da skidam torent „Tomu”, već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je – glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže-bolje to prokomentarisao i izneo svoje mišljenje.

– Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pevačima s mrtvačkim pesmama, ha-ha – napisao je Laća.

Menadžer Bane Obradović, zaštitnik lika i dela Tome Zdravkovića, odmah je reagovao na ovu objavu i za Objektiv kratko objasnio šta misli o Laći.

– Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam savet za sve ljude ovog sveta – čim primete na sebi neku promenu, da se obrate lekaru – rekao je Obradović.

Opširnije o ovoj temi čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (35)

  1. Mislim da je sin Marine Tucaković teška narkomančina i da je sa njim imala velikih problema i ko je on da o nečemu sudi, ništarija.

    Odgovori
  2. "Haralampije" koje li ti seljačko poreklo prikrivaš!? Ima narod ime za takve "pokondirena tikva"! Tužne su tih 59 godina proživljenih bez emocija!

    Odgovori

Ostavite komentar