Ana Nikolić konačno progovorila o navodnoj AFERI sa oženjenim čovekom: Njegova žena je dovedena u ZABLUDU

Orkrila celu istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Pevačica Ana Nikolić konačno je progovorila o navodnoj aferi sa oženjenim Dejanom Nikolićem sa kojim je nedavno objavila zajedničku fotografiju.

– Već 18 godina sam na estradi i nikada za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi poludela, pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica – rekla je ona za Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim. Kao i do sada, ni u buduće svog momaka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet, niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume – zaključila je Ana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar