Đukanović ne želi sa Stefanovićem: Neću da glumim BUDALU i da obojica i dalje sedimo u Predsedništvu SNS

Predsednik Vučić juče je rekao da će problemi između članova SNS biti rešavani u okviru stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

– Ja da skrivam istinu i glumim budalu i da obojica i dalje sedimo u Predsedništvu SNS, ne pada mi na pamet. Ja držim do morala. Ja da ga teram iz stranke neću, neka rade s njim šta god hoće – kaže Vladimir Đukanović Đuka, funkcioner SNS, o  Nebojši Stefanoviću, nekadašnjim ministrom unutrašnjih poslova, a danas ministrom vojnim.

Đukanović ističe i da nikada nije napao Stefanovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iznosio sam detalje o tome šta se događa u postupku u kojem sam angažovan. I ranije sam govorio šta u tom ministarstvu nije valjalo – kaže Đukanović.

Na pitanje da prokomentariše tvrdnje da govori ono što misli Aleksandar Vučić, Đukanović odgovara da to govore oni koji su navikli da primaju naređenja.

– Baš me briga šta Vučić misli! – kaže Đukanović.

Na pitanje da li mu je Vučić nešto rekao nakon emisije sa Ilijom Milačićem, bivšim načelnikom beogradske Uprave kriminalističke policije, Đukanović kaže:

– Nije. Ništa mi o tome nije rekao. A i da mi kaže, ja od svog mišljenja živ ne odustajem. Mogu samo da me izbace iz stranke, ali mislim da se to neće desiti jer ljudi uviđaju šta je po sredi i ko je ko.

Predsednik Vučić juče je posetio Sajam naoružanja sa ministrom Stefanovićem i izjavio da Stefanović veoma dobro radi svoj posao, a da će problemi između članova SNS biti rešavani u okviru stranke.

Vučić je na konferenciji za novinare na Sajmu rekao da u SNS “naše unutrašnje stranačke stvari rešavamo kako treba da rešavamo“, a da će državna pitanja rešavati državni organi.

– Ja sam slučajno vrhovni komandant oružanih snaga, pa čak i o tom pitanju mogu da sudim i nemamo nikakav problem. To što imam ili nemam da kažem Nebojši Stefanoviću rekao sam pre godinu dana i to sam tada završio – rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. Свака част госп.Ђукановићу! Просто је невероватно да после свега чујемо изјаве да Стефановић добро ради свој посао!!?? Да добро ради свој посао не би дозволио да се тако нешто дешава у полицији око неформалне отуђене групе полицајаца који су прислушкивали и мутили око Јованице. То је морао знати и спречити, ако није био део свега тога. Ма човек није способан да врши ни једну државну одговорну функцују . И још је награђен да буде на још одговорнијем месту, Министар одбране !!?? А можда неком одговара баш такав човек? Невероватно. Увек сам подржавао Председника и гласао за СНС али све ово ми је просто не вероватно. И после се Председник чуди што њега и целу му породицу нападају са свих страна. Па како не би кад држи не способне људе око себе !

    Odgovori

Ostavite komentar