Pijan sleteo na trotoar i POKOSIO devojku: Očevici tvrde da su na ulici primetili još NEŠTO (VIDEO)

Prolaznici su joj pomogli da se izvuče i pozvali hitnu pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Izvor: Printscreen/VK

Strašna nesreća dogodila se na raskrsnici u ruskom gradu Jekaterinburgu. Nakon sudara dva automobila, jedan se prevrnuo i odleteo na trotoar i pokosio pešaka.

Timofej Žukov, svedok:
– Vozio sam, još je bio mrak, pa nisam mogao da vidim marke automobila. Jedan automobil je na krovu, a drugom je razbijen prednji deo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema Timofejevim procenama, do nesreće je moglo da dođe jer je jedan od vozača prošao kroz trepćuće žuto svetlo. Takođe, razlog bi mogli biti i uslovi na putu: “Na ulici i ​​tramvajskim šinama ima leda, možda je jedan od automobila proklizao”, – precizirao je Žukov.

Prema rečima očevidaca, automobil koji je izleteo na trotoar pokosio je devojku koja je stajala na semaforu. Prolaznici su joj pomogli da se izvuče i pozvali hitnu pomoć. Svedoci takođe tvrde i da je vozač bio pijan.

Кako su objasnili u saobraćajnoj policiji u Jekaterinburgu, vozač automobila pri skretanju nije dao prednost drugom vozaču koji se kretao duž ulice. Кao rezultat toga, jedan auto je izbačen sa puta na trotoar, pravo na 26-godišnju devojku koja se tuda kretala. ”Sa teškim povredama prevezena je u bolnicu”, prokomentarisali su u saobraćajnoj policiji.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar