Prevarila sam muža s 32 godine starijim komšijom, i zanemela sam kad mi je OVO uradio na podu dnevne sobe

Sada žali zbog trenutka slabosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nakon što je prevarila muža sa mnogo starijim komšijom, jedna Engleskinja ne može da se izbori sa osećajem krivice.

– Ja imam 26, a moj suprug 37 godina. U braku smo pet godina i mislim da imamo sjajnu vezu. Nekoliko kuća od nas živi stariji čovek, on ima 58 godina. Moj muž i on se poznaju, ali suprug nema pojma da sam kao tinejdžerka bila do ušiju zaljubljena u komšiju – kaže devojka i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Komšija, koji je trenutno solo jer ga je žena ostavila, često radi u bašti i ja povremeno zastanem pored ograde i pohvalim njegovo cveće. On je bio prijatelj mog oca i sećam se da je bio veoma pažljiv prema meni kada je tata iznenada preminuo od infarkta.

– Pre mesec dana sam prolazila pored njegove kuće, i zastala sam kao i obično. Počela je da pada kiša i on me je pozvao da uđem unutra na šolju toplog čaja. Upravo sam napravila novu frizuru i on mi je rekao da izgledam sjajno i seksi. Pocrvenela sam jer sam toliko godina čekala da mi on kaže nešto tako lično – objašnjava ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Prišao mi je i uhvatio me za ruku. Potom me je iznenada poljubio. Bila sam šokirana, ali sam mu uzvratila poljubac. Odveo me je u dnevnu sobu i divlje smo vodili ljubav na tepihu. Bila sam van sebe kada me je oralno zadovoljio, i doživela sam vrhunac kakav nikada nisam imala sa mužem. On je bio strastven ljubavnik, i to je bilo najbolje seksualno iskustvo u mom životu. Međutim, ubrzo me je obuzela neverovatna griža savesti – priznaje Britanka.

Foto: Shutterstock

– Promrmljala sam da moram da idem i odjurila sam kući. Istuširala sam se pre nego što je suprug došao s posla. Međutim, nisam mogla da prestanem da se brinem. Želim da sve ispričam mužu, ali se plašim da će on otići i povrediti komšiju – u dilemi je ona.

– Ili je možda najbolje da ćutim i ništa ne pominjem. Uostalom, ovo se dogodilo samo jednom i prilično sam sigurna da se neće ponoviti – zaključila je devojka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (25)

  1. U jednom selu kod Obrenovca taraba je delila bračni par bez dece i komšiju sa suprugom i decom. Kad je to počelo i kako, ne zna sde, uglavnom ona je rodila dete s njim, pa kad je videla da je dete isti komšija "netragom je nestala". Napustila sve i odselila se jer u braku nije imala dece!

    Odgovori

Ostavite komentar