Paklena tajna “božje ruke”: Maradona me sa 16 godina zaključao u sobu, pomogao mu i Fidel Kastro (FOTO)

- To mi je bila najveća greška u životu. Bila sam nevina devojčica, a on je bio bogati stranac kojem sam se dopala. Nisam mogla da kažem ne - govori Alvarez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Legendarni Dijego Maradona (60) preminuo je 25. novembra prošle godine.

Život čuvenog fudbalera bio je pun kontroverzi, a sada se javila i Kubana Mavis Alvarez koja tvrdi da ju je sa 16 godina Diego snimao u krevetu, a optužila ga je i za mnoge druge stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mavis je otkrila kako je upoznala Maradonu 2000. godine kada je imala samo 16 godina, a zatim je usledio pakao sa njim. Tokom tog perioda Maradona se na Kubi lečio od zavisnosti, a prijatelj ju je upoznao sa Dijegom. On ju je navodno držao zarobljenu u hotelskoj sobi, drogirao ju je i upoznavanje Dijega smatra za najveću grešku života.

– To mi je bila najveća greška u životu. Bila sam nevina devojčica, a on je bio bogati stranac kojem sam se dopala. Nisam mogla da kažem ne – govori Alvarez za America TeVe.

Nakon Kube Dijego ju je odveo u Argentinu. Tamo je bila pod ključem u hotelu i to gotovo tri meseca. Tvrdi da ju je naterao i da poveća grudi.

– Nije mi bilo dozvoljeno da izlazim sama. Uvek me je neko čuvao. Tokom kompletnog boravka u Argentini neko je uvek bio zadužen da me čuva. Dozvoljeno mi je samo da idem u šoping i zoološki vrt, ali uvek sa pratnjom.

Sudija Hulijan Erkolini odlučio je zbog ovih navoda da pokrene istragu o Dijegovom učešću u eventualnoj trgovini ljudima. Mavis je sa Dijegom provela tri godine, a istakla je i da je ulogu u njenom prebacivanju u Argentinu imao nekadašnji kubanski lider Fidel Kastro.

– Dijego me predstavio Kastru. On je stavio ruke oko moga struka i pitao je Dijega gde je upoznao tako lepu djevojku. Izdao mi je posebnu dozvolu za izlazak iz zemlje, iako je Kubancima tad bilo zabranjeno da putuju.

– Nakon svih ovih godina osećam se poniženo. Imala sam samo 16 godina i bila sam deo svega toga. Ipak, nekad u životu ne možeš da biraš šta će da ti se desi – istakla je Mavis Alvarez.

Video koji se pojavio možete pogledati OVDE.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar