Rada Manojlović bila spremna da se POMIRI sa Stojom, ali ona neće ni da čuje: “Samo je ODMAHNULA rukom”

Sukobu se ne nazire kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantijan, Časlav Vukojičić

Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je Rada “matorka”.

Rada je pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da sebi zamera što se na nju javno žalila, Novakovićeva navodno nema nameru da se miri sa mlađom koleginicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše Skandal, Stoji je neko nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sedne s njom, te da o svemu otvoreno popričaju. Posebno su joj to navodno sugerisali jer je i sama Rada spustila loptu i javno rekla da nema ništa protiv Stoje, međutim folkerki ne pada na pamet da se time bavi.

Foto: Screenshot Instagram

– Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča. Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće – rekao je izvor za pomenuti medij.

Manojlovićeva je pre nekoliko meseci izjavila da protiv koleginice nema ništa.

– Ja se osećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam – rekla je Rada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar