Roditelji pisali peticiju za smenu direktorke škole: Ne sviđa im se MUZIKA koju sluša

Smatraju da promoviše satanizam

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Šeron Berns, direktorka srednje škole Eden Haj Skul u kanadskom Sent Ketrinu, mogla bi da se suoči sa gubitkom posla zbog vrste muzike koju sluša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, direktorka uglavnom preferira metal zvukove, a jedan od omiljenih izvođača joj je popularni Ajron Mejden. Roditelji ipak smatraju da na taj način daje loš primer deci, a čak su pokrenuli i peticiju za njenu smenu.

– Duboko smo uznemireni time što direktorka iskazuje simpatije prema satonističkim simbolima na svojim javnim platformama. Otvoreno prikazivanje ovakvih simbola je u suprotnosti s načelima velike većine porodica koje predstavljaju školu. I zato zahtevamo da Šeron Berns bude smenjena. želimo drugog direktora koji će predstavljati vrednosti porodica – napisali su roditelji u peticiji.

Sporna objava zbog koje je pokrenuta peticija, Foto: Instagram/Sharon Burns

Iz škole navode da je smešno i degutantno da zbog objave na društvenim mrežama i vrste muzike koju sluša direktorka bude suspendovana.

Ističe se da ona ne podržava satanističke simbole, već naprotiv, celu jedno školsku prostoriju pretvorila je u sobu za molitvu, pa čak i kad je reč o učenicima drugih vera osim hrišćanstva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar