Radanov nervirao “delije” pa se izvinjavao: “Možda nezasluženo nisam dobio pravu šansu”

Bio je najbolji pojedinac u redovima domaćina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport.rs ©

Košarkaši Crvene Zvezde izgubili su od Igokee rezultatom 73:68 i to im je prvi poraz u ABA ligi.

Najveće zasluge za to imao je bivši igrač srpskog šampiona Aleksa Radanov. Dao je 14 poena, uz sedam asistencija, četiri skoka, tri ukradene lopte i indeksom 25.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam emotivan čovek, igrao sam protiv kluba u kom sam bio toliko dugo i gde možda nezasluženo nisam dobio pravu šansu. Sada sam dobio priliku da pokažem da zaslužujem i ta moja emocija nije bila namerna niti uperena protiv bilo koga, jednostavno sam emotivno reagovao sa velikom željom da pokažem šta znam i šta mogu. To je neka moja reakcija, ali sam se izvinio zbog toga – rekao je Radanov.

– Bilo je najvažnije da uđemo sa velikom energijom i da branimo domaći teren na najbolji način. Odigrali smo jako od starta, strpljivo i pametno u napadu, radili smo stvari koje smo pripremili, tako da smo sve to izveli na najbolji način. Tokom celog meča smo se mi pitali i priveli smo ga kraju pobedom. Odigrali smo jako protiv evroligaškog tima, jednog od najboljih u ABA Ligi, pa 20 razlike ništa ne znači. Izdržali smo i slavili – zaključio je Radanov.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar