Vulin odgovorio Rami: “Srpski svet” jedina brana “velikoj Albaniji”

Aleksandar Vulin je odgovorio na izjavu Edija Rame

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mup

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je na izjavu koju je dao premijer Albanije Edi Rama o težnji ujedinjenja Albanije i lažne države Kosovo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada premijer Albanije Edi Rama kaže da je zadatak njegove političke karijere “ujedinjenje Albanije sa (tzv.) Kosovom” ćute sve balkanske zemlje, ćuti i Unmik koji po Rezoluciji 1244 kontroliše Kosovo i Metohiju, a EU neća da izda ni svoja čuvena saopštenja u kojima poziva “obe strane na uzdržanost”. Kada ja, koji nisam premijer Srbije, u svoje ime pozovem na političko jedinstvo svih Srba i kažem da je zadatak moje generacije stvaranje “Srpskog sveta” , onda se ceo region oglasi a i EU ima šta da kaže”, izjavio je srpski ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Ediju Rami koji je rekao da je cilj njegove političke karijere da se “Albanija ujedini sa (tzv.) Kosovom”.

“Zato što svi ćute o “velikoj Albaniji” Srbi moraju da govore. Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima. Jedina brana “velikoj Albaniji” i jedina snaga koja će Srbima omogućiti da drugi ne odlučuju o nama je srpsko političko jedinstvo i stvaranje “Srpskog sveta”. Nadam se da će svi koji ćute o Raminom priznanju da stvara “veliku Albaniju” ćutati i kada mi Srbi govorimo o “Srpskom svetu” – poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar