Skoro NIKAD nismo videli ćerku Nikol Kidman i Tom Kruza: Nije želela da čuje za USVOJENU decu? (FOTO)

Osvanula fotografija najstarije ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bela Kidman Kruz, najstarija ćerka bivšeg glumačkog para Nikol Kidman i Toma Kruza, godinama se sakrivala od medija i javnosti, ali ovog puta objavila je retku selfi fotografiju na Instagramu.

Ona je umetnica i dizajnerka koja već godinama onlajn prodaje svoje radove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Usvojena ćerka Nikol i Toma 2015. godine rekla je sudbonosno “da” dugogodišnjem dečku na tajnom venčanju u Londonu. Iako se na venačnju nisu pojavili roditelji, niti Belin brat Konor, prema pisanju magazina “People” Kidman i Tom su platili venčanje.

Iako se godinama pisalo da zbog sajentološke crkve i religijskih ubeđenja bivšeg supruga, Kidman nije u kontaktu sa usvojenom decom iz braka sa Kruzom, ona je za australijski “The Weekly” pre nekoliko godina izjavila da su Konor i Bela postali “divni i vredni ljudi”.

“To su stvari koje volim da vidim kod svoje dece. Bela živi u okolini Londona. Znate, ona je više naklonjena Britancima. Dok smo Tom i ja snimali film ‘Eyes Wide Shut” deca su pokupila britanski akcenat”, rekla je Nikol Kidman 2019. godine za “Grazia”.

Tom i Nikol su se razveli 2001. godine. Kidman se ponovo udala za muzičara Kita Urbana 2006. godine sa kojim je dobila dve ćerke. Tom Kruz je bio u braku sa Kejti Holms sa kojom je dobio ćerku Suri koja danas ima 15 godina. Posle razvoda sa Holms 2012. godine glumac nije viđao ćerku zbog religijskih ubeđenja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar