Porodica koja slavi Božić u oktobru: Majka je otkrila zašto to rade, a mnogi su se rastužili

Kite jelku i oblače se u kostime Deda Mraza znatno pre praznika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jannoon028

Bez obzira na činjenicu da do Božića i Novogodišnjih praznika ima još prilično mnogo, porodica iz Engleske odlučila je da umesto pripreme za Noć veštica, počnu da ukrašavaju kuću ukrasima koji aludiraju na Badnje veče i Božić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, 34-godišnja Trejsi Gič, njen suprug Deren i njihovo četvoro dece iz regiona Korniča, već su okitili kuću Božićnim ukrasima, sredili su jelku, iznajmili kostime Deda Mraza i kupili poklone kao da je Božić za dan ili dva.

Trejsi ukazuje na to da otkako je dobila decu, svake godine ukrasi kuću i ispoštuju Božićne običaje.

– Volimo Božić, to je magično doba godine, pa zašto ga ne bismo proslavljali i malo ranije? Božićno drvo postavljamo obično u oktobru – rekla je ona, a potom je dodala zbog čega to rade.

– Moj tata je napustio mamu i mene dok sam bila beba i to baš na Badnje veče. Zbog toga se moja majka pobrinula da nam Božić bude svaki dan, a ne samo tada, dana koji je veže za ružne uspomene. Želim da nastavim tu tradiciji, a ni surpug nema ništa protiv – navela je Trejsi.

Kako kaže, jelka im je svake godine drugačija, a ove godine dominiraju ukrasi sa plavim i srebrnim nijansama.

Sa druge strane, Trejsi tvrdi i da je ovakva proslava Božića znatno ekonomičnija i da mnogo manje novca potroše, ali da im to nije bio primarni cilj.

Njena ispovest uzburkala je društvene mreže, a osim onih koji tvrde da nema potrebe to da radi, drugi koje je dirnula njena životna priča, stali su na njenu stranu i poručili joj da živi život kakav želi i ne obazire se na druge.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar