Marinika i Đilas daju vetar u leđa pričama o genocidu – Kurti: Kad tuku Srbi po Srbiji, što ne bih i ja

Marinika i Đilas očigledno daju vetar u leđa pričama o genocidu, te je logično da to osokoli Aljbina Kurtija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia, ATAImage

Kada potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i lider iste Dragan Đilas pričama o genocidu daju vetar u leđa, sasvim je logično da to osokoli premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija.

Naime, Aljbin Kurti danas je otišao toliko daleko, da je izjavio da je otkriće posmrtnih ostataka žrtava iz Rezale kod Srbice i njhovo sahranjivanje dokaz “genocida koji je Srbija počinila na Kosovu”, te rekao da neće stati dok “pravda ne bude zadovoljena”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Danas, 22 i po godine nakon strašnog dana, žrtve se vraćaju da počivaju na svojoj zemlji. Ovi grobovi su istina, dokazi o srpskom genocidu na Kosovu. Danas smo zajedno da odamo počast kosovskim mučenicima. Nećemo stati dok pravda ne bude zadovoljena – kaže Kurti.

Ovakve sramne izjave su očigledan primer da se Kurti vodi logikom “kada tuku Srbi po Srbiji, što ne bih i ja”, od kad su ga osokolili svojim stavovima Dragan Đilas i njegova saradnica Marinika Tepić.

Podsetimo, Marinika Tepić i Đilas tvrde da su Srbi pocinili genocid u Srebrenici, o čemu možete čitati klikom OVDE i OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Aljbin Djilas i Kurti Dragan kao i Osmani Marinika nemaju nikakve sanse u politici koju vode protiv AV.Sto te vise Vucko napadaju,ti si nama miliji i drazi.Ziveo Vucic,dozivotni predsednik R.Srbije.

    Odgovori
  2. Kada bi na zapadu ovakvi tipovi govorili protiv svoje drzave, nestali bi za sva vremena. Zakon i institucije moraju delovati.

    Odgovori

Ostavite komentar