Vređale su ga “delije”, pričale da je loš, a on je nikad jači: Mitrović otkrio kako se vratio u Zvezdu

Veliki uspon Luke Mitrovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bilo je prilično neprijatno gledati scene u Pioniru kada su navijači Zvezde vređali Luku Mitrovića u finalnoj seriji protiv Budućnosti.

Zamerili su mu radovanje protiv crveno-belih, ali svakom pravom navijaču je bilo jasno da tu nema nikakve loše namere i da Luka do srži zvezdaš, što je dokazao odlukom da ponovo stigne na Mali Kalemegdan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao da je stigla unapređena verzija Luke Mitrovića, jer ovaj momak igra svoju košarku života i jedan je od najzaslužnijih za dobar početak Zvezde u novoj sezoni.

Odluka da se vrati u Zvezdu je bila prilično laka, rekao je Mitrović.

– Izbor da se vratim u Zvezdu bio je poprilično lak, da ne kažem da nije bilo preteranog razmišljanja. Stigao je poziv kluba u kojem sam proživeo najlepše trenutke, kluba koji igra u vrhu evropske košarke godinama. Od operacije 2018. krenuo sam ispočetka, išao korak po korak, uspeo da se vratim na nivo koji zahteva Crvena zvezda. Presrećan sam što sam opet tu, silno sam motivisan da pokažem da zaslužujem ovo i da imam svoje mesto u evroligaškom nivou, da imam svoje mesto u Crvenoj zvezdi – rekao je Luka Mitrović za Mozzart sport.

Bonus video:

Stigla zamena za Milutinova: Bivši Jokićev saigrač napada Zvezdu? (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar