Španci digli Jovića u nebesa i otkrili jedan veliki problem: Srbin je njegova žrtva!

Vidi se napredak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Napadač Reala Luka Jović nikako da se ustali u prvoj postavi svog kluba i nikako da počne da daje golove, ali španski “As” vidi napredak u njegovim igrama.

Objavili su tekst o njemu i rekli su da mu je jako teško da se izbori pored Karima Benzeme za mesto startera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Luka Jović još uvek traži svoje mesto u Real Madridu, trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Anćelovijevim planovima i trener je veoma srećan onim što vidi od Srbina.On nije redovan na terenu, ali kada se pojavi, pokazao je najbolju verziju sebe otkako nosi beli dres –  navodi se u tekstu.

Ipak kada za konkurenciju imate možda i najboljeg napadača na svetu teško je doći do bilo kakvih minuta.

– Postoji glavni razlog zašto je Jović odigrao samo 84 minuta ove sezone: Karim Benzema. Francuz koji je u odsustvu Marsela kapiten igra najbolju sezonu karijere. Njegovih deset golova i sedam asistencija je razlog zašto je on sad još više nezamenjliv – dodaje autor teksta.

Anćeloti je u prethodnim mečevima birao da igra sa jednim napadačem, a da Benzemi iz drugog plana pomažu Vinisijus, Azar ili Asensio i do sada se nije odvažio da zaigra sa dve “devetke”.

– Protiv Šerifa i Espanjola Anćeloti se kladio na njega u drugom poluvremenu. Dao mu je 24 minuta protiv Moldavaca i 29 u Kornelji, U prvom meču je imao dve opasne šanse, u drugom je odmorio Benzemu – navodi se u tekstu i na kraju se poentira:

– Jović ostaje siguran da njegovo vreme dolazi. Voleo bi da dobije još minuta, ali konkurencija je žestoka. Ima samo jedan cilj, da dokaže da ima kvalitet za beli dres.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar