Devojčici (14) dala injekciju posle žurke, pa je OTELA: Mesec dana ju je mučila dok nije upoznala pakao

Čak 30 dana horora iznenada se prekinulo preokretom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/ElhamNaaman

Australijanka Elam Naman (24, na slici) uhapšena je nakon uspešne akcije policije koja je posle dojave došla na lice mesta u Sidneju i spasila je 14-godišnju devojčicu daljeg mučenja.

Namanova je početkom jula na lokalnoj žurci upoznala devojčicu s kojom je razmenila adrese na društvenim mrežama.

Dva dana kasnije ugovorile su susret u hotelskoj sobi, gde joj je Namanova dala heroin, a potom joj je ubrizgala injekciju.

Zahvaljujući pomoći dveju prijateljica uspela je da neopaženo iznese devojčicu iz hotela do auta, a onda je ona oteta.

Kada ju je Namanova dovezla na lice mesta, tamo ju je prepustila mladiću čiji je identitet poznat policiji.  On je nesrećnu devojčicu narednih mesec dana držao u zatočeništvu u predgrađu Sidneja gde ju je mučio i silovao, uz često prisustvo uhapšene Elam koja je učestvovala u svemu.

Elam Naman dobro je poznata policiji od pre, Foto: Facebook printscreen/ElhamNaaman

Policija nije želela da otkrije naravno kako je dobila dojavu gde se nalazi kidnapovana devojčica, ali sumnja se da je propevala jedna od prijateljica iz okruženja Elam Naman.

Kada su došli do devojčice, policajci su se frapirali u kakvom je stanju bila. Rekla je da su se iživljavali nad njom dajući joj konstantno heroin, a ponekad je silovana i tri puta dnevno.

Elam Naman dobro je poznata policiji. U trenutku hapšenja već je bila na uslovnoj slobodi, a pre nekoliko godina provela je dve i po godine u zatvoru zbog krađe i fizičkog napada na jednu osobu na motociklu.

Prema nezvaničnim informacijama medija iz Sidneja, Elam je trenutno jako loše u pritvoru i pokušava da kroz priznavanje krivice svoju kaznu maksimalno smanji.



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar