Brat (14) poslao sestru (6) do komšije po uslugu, pa video da je on SILUJE: Učinio je neverovatnu stvar

Nije razmišljao mnogo šta mora da učini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Četrnaestogodišnji dečak iz Mumbaja ispao je pravi heroj kada je odbranio šestogodišnju sestru od napasnika iz komšiluka.

Deca su bila sama kući i gledala su televiziju kada se program iznenada prekinuo. Dok je dečak zvao kablovskog operatera da vidi u čemu je problem, zamolio je sestru da ode do 45-godišnjeg komšije prekoputa kuće kako bi proverila da li kod njega ima televizije.

Iako brat i sestra nisu simpatisali komšiju, on je jedini tog prepodneva bio tu u kraju, a i voleli su ga njihovi roditelji. Takođe, razumeo se u nameštanje kablova po kućama.

Dok je dečak čekao na odgovor operatera, prolazili su minuti a onda je čuo vrisak iz komšijine kuće.

Dotrčao je do njega i zatekao ga kako spuštenih pantalona leži na dečakovoj sestri. Brzo je povikao da se skloni a potom je udario svom snagom komšiju u glavu i leđa. Komšija se pomerio, a uplakana devojčica istrčala je napolje sa bratom.

Dečak je zaključao sestru i sebe u kući i potom je pozvao roditelje koji su odmah došli i prijavili su slučaj policiji.

Zanimljivo je da je do dolaska policije osumnjičeni pokušao ne samo da pobegne iz grada, već iz jedne indijske države u drugu!

– Uhvaćen je prilikom odlaska na lokalni aerodrom i sada se nalazi u pritvoru zbog pokušaja obljube deteta – rekao je Datatraja Masvekar, policijski inspektor Mumbaja za list India Today.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Poslao seku u komšiluk, svaka mu čast kako je čuvao dok roditelji nisu tu. Šta da se radi kablovska bila preča, a da se ne gubi vreme da on ide kod komšije.

    Odgovori

Ostavite komentar