Aleksandra tvrdila da ljudima za 15 minuta pronalazi LJUBAV: Mužu je to smetalo, pa joj je priredio užas

Tragedija je potresla ceo kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/bredrassudki

Jedna od najpopularnijih doktorki psihoterapeuta iz ruskog grada Sankt Petersburga preminula je nakon što ju je ljubomorni suprug gurnuo sa 13. sprata zgrade u kojoj su živeli.

Beživotno telo Aleksandre Mursalove (25) na ulici frapiralo je sugrađane koji su pozvali policiju, a njima nije bilo teško da u stanicu sprovedu supruga Ruslana Mursalova koji je priznao zločin iz ljubomore.

– Okrivljeni je prvo ubo žrtvu nožem u glavu i vrat, a potom ju je gurnuo sa terase zgrade na ulicu – bile su reči policajaca iz Sankt Peterburga.

Aleksandra Mursalova bila je uspešna psihoterapeutkinja koja je pomagala bogatoj klijenteli Sankt Petersburga ali i drugih većih gradova u Rusiji.

Tvrdila je da pomoću “isceliteljskih” razgovora sa klijentima pomaže da oni vide sebe iz drugog ugla, kao i da je moguće da im rešava emotivne probleme za 15 minuta.

– Da, moguće je za 15 minuta uvideti gde se krije problem. Za četiri dolaska kod mene, garantujem da odlaze kao novi ljudi, spremni za buduće ljubavi – pisala je Aleksandra na Instagramu.

Ljubomornom suprugu i ocu njihove dvoje dece jako je smetalo što je Aleksandra stalno zauzeta i što zarađuje daleko veći novac od njega.

Nedelju dana pre smrti, Aleksandra je na Instagramu napisala da joj je muž “poludeo” i da je pokušao da je ubode nožem i ubije je, baš kao i njihovu decu od dve i sedam godina.

– U opasnosti sam. Zvala sam policiju. Setite se šta sam vam napisala ako imate u kući nasilnika. Pre nego što se otrgne kontroli, morate da mu pokažete da postoji granica posle koje kreće maltretiranje za vas. Ako je ne usvoji, idite od njega i ignorišite ga. Ukoliko ga pustite da dominira, pretvoriće vam život u pakao – napisala je nesrećna žena pre sopstvene smrti.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar