DVE BOMBE za dva dana: U Apatinu nakon mlekare, na meti i vulkanizer – istraga u toku

Na svu sreću nema stradalih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak

Noćas se, nakon samo dva dana od prethodnog, dogodio novi napad bombom u opštini Apatin.

Ovaj put meta je bila kuća prigrevačkog vulkanizera Bogoljuba Nikolića u Železničkoj ulici, u sklopu koje je i prodavnica auto-delova, servis i vulkanizerska radnja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na svu sreću nema stradalih. Bomba je bačena sa ulice i udarila je u prozor prodavnice koja se nalazi u prizemlju kuće. Roletne, okvir i staklo su potpuno uništeni.

– Čuo sam da je puklo, ali sam pomislio da je vetar nešto srušio ili da je promaja zalupila neki od prozora. Nastavio sam da spavam i tek jutros sam video šta se zapravo desilo. Ne znam zašto bi mi neko ovo uradio, radim po cele dane, gledam da budem pošten prema svakom i nikom se ne zamerim – kaže Nikolić i dodaje da mu se za dvadesetak godina koliko ima radionicu nikada ništa ni slično nije dogodilo, te da do sada nije imao pretnji ili ucena.

Podsetimo, ovo je u samo dva dana već drugi napad na preduzetnike u ovoj opštini. Prethodni se dogodio u Svilojevu, gde je bomba bačena u dvorište poznatih svilojevačkih mlekara, porodice Preradović.

Da li ova dva napada imaju međusobne veze i ko su počinioci, utvrdiće istraga koja je započeta odmah jutros, nakon obavljenog policijskog uviđaja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar